ROCKS OFF - The Rolling Stones Message Board
A Bigger Bang Tour 2007

© Globe Photo with thanks to Gypsy!
[ ROCKSOFF.ORG ] [ IORR NEWS ] [ SETLISTS 1962-2006 ] [ FORO EN ESPAÑOL ] [ BIT TORRENT TRACKER ] [ BIT TORRENT HELP ] [ BIRTHDAY'S LIST ] [ MICK JAGGER ] [ KEITHFUCIUS ] [ CHARLIE WATTS ] [ RONNIE WOOD ] [ BRIAN JONES ] [ MICK TAYLOR ] [ BILL WYMAN ] [ IAN "STU" STEWART ] [ NICKY HOPKINS ] [ MERRY CLAYTON ] [ IAN 'MAC' McLAGAN ] [ LINKS ] [ PHOTOS ] [ JIMI HENDRIX ] [ TEMPLE ] [GUESTBOOK ] [ ADMIN ]
CHAT ROOM aka The Fun HOUSE Rest rooms last days
ROCKS OFF - The Rolling Stones Message Board
Register | Update Profile | F.A.Q. | Admin Control Panel

Topic: March 25, Fanmeeting in Utrecht - Stairway to Heaven (Dutch) Return to archive
12th March 2007 01:44 PM
bootcover Utrecht in het teken van the Rolling Stones

Als alle geruchten kloppen gaan de Rolling Stones deze zomer weer toeren door Europa.

Het Stonesforum, het grootste messageboard op internet over de legendarische band The Rolling Stones, heeft “na het grote succes van vorig jaar” dit feit aangegrepen om weer een landelijke Stonesdag te organiseren in de bekende kroeg van Henk Westbroek Café Stairway to Heaven te Utrecht. Er is gebleken dat er grote behoefte is om een Landelijke Stonesdag te organiseren, vandaar dat gekozen is voor het bij iedereen bekende en centraal gelegen Café Stairway to Heaven

Op 25 maart a.s. gaan wederom de deuren open voor alle liefhebbers en verstokte fans, het beloofd weer een heel bijzondere dag te worden, het programma is uitgebreider de vorige editie. Zo is het de organisatie gelukt om Theo Reijnders vast te leggen, die een expositie geeft van al zijn Rolling Stones werken.

(Korte bio)

Theo Reijnders is op 18 jarige leeftijd begonnen met portrettekenen en werkte toen hoofdzakelijk met pastelkrijt, sinds een aantal jaren werkt Theo daarnaast met acryl en aquarel. Zijn grote passie blijven de portretten en dit komt in zowel zijn vrij werk als in zijn opdrachten duidelijk naar voren. In het vrije werk komt zijn liefde voor muziek sterk tot uiting in zijn schilderijen van artiesten waaronder ook een groot aantal blues- en jazzlegendes. Door het gebruik van de juiste kleuren weet hij een passende sfeer te creëren in zijn schilderijen.

Maar het belangrijkste op deze Stonesdag is toch de muziek, de organisatie is dan ook in hun nopjes dat het gelukt is om LEWIS te contracteren die deze dag zal openen met een eigen interpretatie van verschillende Rolling Stones nummers. LEWIS is een band waarvan de leden ieder afzonderlijk hun sporen in de muziek en mediawereld al ruimschoots verdiend hebben.

(Korte bio)

LEWIS is een bijzondere en verrassende verschijning op de Nederlandse muziekpodia. LEWIS onderscheidt zich door een ongebruikelijke bezetting. Drie ijzersterke zangstemmen, subtiel én scheurend gitaargeluid en bijzondere samples vormen de pijlers waarop LEWIS gebouwd is.

LEWIS is niet eenkennig en haalt haar inspiratie en haar repertoire uit allerlei muziekgenres. Nummers uit de pop, country, jazz en blues, bekend of onbekend, recent of oud, vrolijk of melancholiek, up-tempo of (bij-zon-der) traag, van de Stones of Gnarls Barkley; alles kan en alles mag, zolang ze door eigenzinnige arrangementen maar het compleet eigen LEWIS-geluid kunnen krijgen!

LEWIS is: Ellen Andriesse - Zang Cathrien Tromp - Zang Marja Mathijssen - Zang Edu Hackenitz - Gitaren, Samplers

Ook de hoofdact mag er wezen, en wel Heart of Stone, bij het grote publiek misschien wel de meest bekende Rolling Stones coverband van Europa. Heart of Stone is al diverse malen uitgenodigd om te spelen op het prestigieuze coverband festival in Rheinau (Zwitserland) Ook speelden zij op de grotere festivals van Nederland zoals bijvoorbeeld die voor de Tsunami slachtoffers in Wehl. Ook waren zij al diverse malen op TV te bewonderen en zijn zij diverse malen besproken in de landelijke kranten.


(Korte Bio)

Heart of Stone is een pure Rolling Stones coverband waar het plezier vanaf straalt. De band bestaat uit 8 professionele artiesten die al jaren in het vak zitten. Vrijwel alle Stones nummers zullen de revue passeren tijdens een concert van deze coverband. Heart of Stone behoort tot de betere Stones coverbands in Nederland en zal daarom gegarandeerd iedere zaal op zijn kop krijgen. De band zal zeker door zijn professionele artiesten een top sfeer creëren op ieder evenement.



Naast de muzikale omlijsting en de art zijn er merchandise stands. De dag zal om 11.00 beginnen en om ca 17.30 uur eindigen, waarna nog gelegenheid is om na te borrelen of een hapje eten te kiezen uit een van de speciaal samengestelde Stonesmenu's. Kortom het beloofd weer een gezellige dag te worden. Jong en oud zijn welkom op deze door www.stonesforum.nl georganiseerde dag. De entree is € 7,50 per persoon.
12th March 2007 01:46 PM
jb ninea abs shae monkey!!!
12th March 2007 02:17 PM
bootcover Just a little translation:

www.stonesforum.nl gives a party, just after the announcements and just before the European part of the 2007 (2008 ? ) starts.

It's in Stairway to Heaven in Utrecht, march 25th.
Two bands appear this day: LEWIS (some professional dutch singers doing their Stones-act) and a coverband called Heart of Stone. Offcourse there will be plenty of merchandise and art for sale.

So come on...take the plane and have some pre-pre party right away
[Edited by bootcover]
12th March 2007 04:10 PM
glencar I wish I was Dutch!
Search for information in the wet page, the archives and this board:

PicoSearch
The Rolling Stones World Tour 2005 Rolling Stones Bigger Bang Tour 2005 2006 Rolling Stones Forum - Rolling Stones Message Board - Mick Jagger - Keith Richards - Brian Jones - Charlie Watts - Ian Stewart - Stu - Bill Wyman - Mick Taylor - Ronnie Wood - Ron Wood - Rolling Stones 2005 Tour - Farewell Tour - Rolling Stones: Onstage World Tour A Bigger Bang US Tour

NEW: SEARCH ZONE:
Search for goods, you'll find the impossible collector's item!!!
Enter artist an start searching using "Power Search" (RECOMMENDED)